Utilizarea site-ului mierealbine.net presupune acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand pe site-ul nostru.
Toate informatiile de pe site-ul mierealbine.net sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dvs. sau a oricarui personal medical calificat. De asemnea, nu folositi aceste informatii pentru a diagnostica sau trata oricare problema de sanatate sau boala, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Site-ul mierealbine.net este intretinut, administrat si detinut de catre PFA Lungu C. Sorin Activitati de Apicultura (Nr.Reg.Com F29/634/2010, CUI 26783410 ), cu sediul in com. Bucov, Nr.128, Prahova, Romania.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului mierealbine.net, (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date) este proprietatea mierealbine.net si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul mierealbine.net a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

PFA Lungu C. Sorin nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
PFA Lungu C. Sorin garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor PFA Lungu C. Sorin, fara acordul scris al acesteia.
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Administratorul acestui site are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.PFA Lungu C. Sorin nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera PFA Lungu C. Sorin dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui si de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, catre PFA Lungu C. Sorin, dreptul de licenta si dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane terte.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris producatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta/curier la adresa: Bucov, Nr.128, Prahova. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat (borcan/borcane de miere sau produse apicole) in starea lui initiala, fara sa fie desfacut in prealabil. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in starea lor initiala. Prin deschiderea capacului unui borcan cu miere sau produse apicole, inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. PFA Lungu C. Sorin se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.
Orice conflict aparut intre PFA Lungu C. Sorin si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. In momentul cumpararii si lansarii comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. PFA Lungu C. Sorin are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul mierealbine.net va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a PFA Lungu C. Sorin si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre PFA Lungu C. Sorin este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de PFA Lungu C. Sorin, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea PFA Lungu C. Sorin.
PFA Lungu C. Sorin va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, PFA Lungu C. Sorin va sterge toate datele aferente contului. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre PFA Lungu C. Sorin. si nu vor fi dezvaluite sau transmise tertilor. PFA Lungu C. Sorin. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la adresa Bucov, Nr.128, Prahova. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.